Livsstil

Ledighet, karma och promenad i parken

Efter jobbet i dag tog jag med mig Chanel hem till syrran. Mattias jobbar sent så hon frågade om vi inte ville komma över och käka middag med henne så slapp vi äta middag själv, jag och Chanel traskade över och käkade köttfärsås och sallad och därefter tog vi en promenad i parken. Fantastiskt skönt och ja, ni kan ju bara gissa hur avundsjuk jag var på alla människor som satt där på en filt i den stekande solen och drack både vin och bubbel. Varför gjorde inte vi det?

När man sitter på toaletten utan toalettpapper.

I dag fick jag smaka på det här med att vara en bitch. Karma will get you och när jag kom hem från jobbet så var det marathon i trappen. Ni som hängt här inne en längre tid vet ju att jag och offentliga toaletter inte är Bff´s och kommer nog aldrig bli och håller man sig en hel dag så är ju utgifterna lite större än andra dagar. Gissa vem som inser att han inte ställt in nya toalett rullar på badrummet i söndags när jag städade? Så där satt jag, nysketen och inte kunde torka mig. Sjömannen kom hem, för chanel är fan svinkass på att hämta toarullar.

Nu är jag och Chanel hemma efter promenaden och en kaffe på syrrans balkong. Jag blev svintrött så vet ni vad jag ska göra? Jo jag ska borsta tänderna och så ska jag och Chanel krypa till sängs och kolla tv och bara koppla av och förhoppningsvis somna snabbt. Sista natten att sova ensam, för i morgon kommer äntligen sjömannen hem igen  .. efter 20 dagar till sjöss, det är på tiden att han kommer hem och lyckligtvis så är jag ledig till fredag kl 12. Perfekt.

 

Föresten så vill jag passa på att tipsa om att Madlady ( adlink )har grymt snygga plagg och bra priser!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.