Livsstil

Barebells, propud och nya utmaningar

Veckans första arbetspass är avklarat och i dag har inte varit vilken dag som helst på jobb utan det har varit speciellt, det känns så bra men ändå så ledsamt, men det var ett nödvändigt ont och det är nya utmaningar som väntar. När jag slutade väntade sjömannen och syrran på mig utanför jobbet så vi tog en promenad hem, hämtade bilen och körde till västra hamnen för att handla .. ovanstående saker haha! Vi körde alltså till affären bara för att köpa proteinglass som vi ännu inte smakat och där hittade jag även den nya milkshaken från barebells så det fick bli en av varje smak. Frosseri på hög nivå.

Nu är jag i fas med bloggandet och de sociala mediejobben. I går skrev jag klart min krönika och skickade in så just nu är det blankt i kalendern och det kan behövas ibland oxå. Förra veckan jobbade jag 6 av 7 dagar och jag såg i dag på jobbet att det är lika så nästa vecka , så jag tog semester på fredag så att jag får 3 dagars ledighet att vila upp mig på.

Nu ska jag kolla igenom sociala medier och fundera på i fall jag har orken att ta mig en promenad i dag eller om det helt enkelt få bli en vilo dag, att kliva upp vid 05-05.30 tar fan på krafterna.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.