Livsstil

Välkommen du orörda vecka

DSC_1204

 

Godmorgon och välkommen måndag! Morgonen börjar med att jag yrar rundor här hemma och letar mina mjukisbyxor och det visar sig att sjömannen fått dom på sig så jag fick ta hans mjukisar med muddar. Jag.hatar.muddar.  En svinkall promenad med Chanel då sjömannen bara tog de 2 mindre bestarna. Helgen har verkligen bjudit på fantastiskt väder och i dag är det svinkallt och storm.

En latte och så är vi i gång. Vi ska iväg och kolla på ny magasineringsfirma då vi konstaterat att de vi valt är för litet och för dyrt, så nu har vi hittat ett annat vi ska kolla på, större och billigare och så ringer vi massa andra samtal. Det ska packas, slängas och hämtas fler banankartonger på Malmborg i eftermiddag. Jag är lagomt trött på bo i detta kaos.

Just nu känns det mest som att jag vill sälja allt vi har i möbelväg, utom sängen och sen köpa nytt och inreda om den nya lägenheten vi flyttar till. Blanda nytt och gammalt.  Men nej det är bara en dum i idé, för vi är personer som helst inte säljer det vi har utan får seperationsångest. Jag hade ju gråtit blod om vi gör oss av med megasoffan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maggan 13 april, 2015 at 09:19

  Muddar som är så mysigt, hehe! Och tänk att promenera med ETT monster i stället för med tre! Livet leker hör jag… Hoppas ni får en riktigt fin vecka!

  • Reply tommytott 13 april, 2015 at 15:47

   Muddar är skit . Haha. Känner mig fast på något konstigt vis med muddar. Ja morgonpromenaden med den äldsta vildingen var lugn och skön!

 • Reply Dan 13 april, 2015 at 14:43

  “Banankartonger”; det känns verkligen 80-tal 🙂

  • Reply tommytott 13 april, 2015 at 15:46

   Eller hur. Men så bra att ha när man flyttar 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.