Livsstil

Tillbaka i Malmö, hylljävlar och lunch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går handlade vi lite på City Gross och dessa ovan fick följa med och även en till Propud milkshake och i dag fick jag äntligen till min lätta lunch här hemma i Malmö smaka på chokladmilkshake från propud och ja, den smakar gudomligt som de andra tillsammans med 2 goda mackor! 

Påväg hem från husvagnen i Trelleborg så gjorde vi ett stopp på Dollar store, butiken som har allt till inget pris. Jag passade på att inhandla plasthyllor med sugkoppar på till badrummet, för att försöka få lite mer ordning där. Satte upp hyllorna, upp med produkterna och fixar lite i lägenheten, hyllorna trillar ner och produkter överallt. Jag sätter upp det igen, fixar lite till och tar av mig kläderna och börjar duscha.. PANG, hyllorna trillar ner. Mer än halva tiden jag spenderade i duschen fixade jag med de jävla hyllorna och fick dom att sitta, tills jag torkat mig , stängt dörren till badrummet och PANG , så nu hänger hyllorna på sne, produkter överallt och jag skiter fan idet och låter det ligga tills golvet torkat inne duschen. Helvetes jävla skit var ett av de fina orden jag använde!

Sjömannen hann ringa hem en snabbis när han stod uppe på däck och tog lite friskluft.  Jag längtar redan tillbaka till husvagnen och funderar egentligen på varför vi inte stannade en natt till , men vädret gjorde att det kändes bra att komma hem till Malmö, få köra i gång tvätt, vila och fixa med hyllorna. Jag skulle ha stannat i husvagnen haha!

Nu ska jag ta med kamphundarna ut på en snabb kisserunda och sen får jag väl köra i gång en maskin med tvätt, få upp hyllorna igen och sen lägga mig på sängen och pilla naveludd !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 26 maj, 2016 at 13:03

  Haha! Det är ungefär som de där korgarna som hänger 3 st under varandra, jag skulle oxå fixa till i badrummet och tänkte det blir skit bra…….Men HUR tänkte du när du lastar i “tunga” saker i den typen av korgar/hyllor?!?! Inte alls 😉

  • Reply tommytott 26 maj, 2016 at 21:44

   Haha, ja man tänker ju att det ska hålla för flaskorna när dom säljs för det haha!

 • Reply Anna 27 maj, 2016 at 06:54

  Haha! Eller hur! Men snacka om att bli lurad 😀

  • Reply tommytott 27 maj, 2016 at 08:29

   Ska stämma dom jävlarna haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.