Livsstil

Promenad, kräkvarning och hundarna backar

 

Hej på er godingar. Fan vilket fantastiskt väder Malmö bjuder på och jag har varit instängd på jobbet hela dagen och bara suktat efter att få komma ut i solen. Med ömmande hälar och en känsla av att snart få skavsår så tog vi oss ut på en runda ändå, trots att jag inget hellre önskade att få lägga mig i soffan och sova en stund, men det hjälper mig inte att bli kvitt magen och nå målet mot en mer vältränad mage och kropp, så jag hade inte så mycket väl.

Sjömannen berättade att han köpt någon hälsodrink på apoteket i dag som tydligen ska vara grym , innehålla mycket protein och heta något med Yokobe eller något sånt. Det luktade fruktansvärt och när jag tog första klunken så var det på väg att komma upp, andra och tredje klunken gjorde att hela magsäcken höll på vändas ut och in och det som fanns kvar i shakern åkte i vasken. Sjömannen skrattade så tårarna sprutade och jag sa könsord och vrålade att jag behövde mat och något ätbart.  Det fick bli en proteinrik smoothie med banan, lättmjölk, hampaprotein och inlfammino.  Gizmo var nyfiken och hampaprotein är något av det vidrigaste i proteinväg jag vet och när till och med Gizmo som gärna smakar på allt backar så svarar det rätt snabbt på att det inte var särskilt gott – men det gick ner , till skillnad på vad sjömannen bjöd på.

Nu ska jag hänga upp tvätten som är i maskinen, börja packa inför en helg i husvagnen. Jag byta min kväll mot ett morgonpass i morgon  så sjömannen och kamphundarna hämtar mig när jag slutar så kör vi lång helg i vagnen, förhoppningsvis blir vädret som dom lovar på nyheterna, för då blir det premiär i solstolen bakom vagnen. Som jag längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.