Stuglivet

Helvetet på jordet, fixande och sovmorgon

Ett besök på helvetet på jorden.

Godmorgon tisdag! I dag blev det lite mer sovmorgon och ungdomen i mig kom fram. Jag fick sova till 07:15 och det är ju 25 min längre än igår, plötsligt händer det haha!  Kamphunden är rastad och sen gick hon och la sig hos sjömannen igen. Vi köpte en trappa till kamphunden så hon själv kanske kan gå ner från sängen på natten och dricka vatten och äntligen har det lossnat , man kan lära gamla hundar sitta. Hon har varit lite rädd för den, men nu jävlar sprang hon ner för den själv i morse, drack vatten och kom och la sig igen. Efter morgonpromenaden tog hon trappan upp till sjömannen igen. Livsnjutare.

I går gjorde vi ett besök på helvetet på jorden Ikea. Jag vet inte riktigt vad det är men jag riktigt avskyr det stället. Man måste vara järnkirurg för att få ihop delarna och har man tur så är det inget som saknas, men vissa saker har dom som är billiga och en hylla till reptilrummet behövdes. Vi köpte nytt terrarium här om dagen och det var större än vi trodde, så det behövdes göras om. Det blev superbra!

Annars var det bara massa fixande och slappande i går. Det rensades ogräs i gången här inne på tomten, det planterades om en monstera och sen satt vi ute i solen på eftermiddagen och kvällen och bara njöt, käkade gott och skrattade. Magiskt. I dag är det fix inne i stugan som gäller, jag känner att jag behöver köra en quick step med dammsugaren och ikväll blir det förhoppningsvis grillat tillsammans med min lillasyster , Mattias och min stora favorit Thea, dessutom kommer min stora syster och hennes man från Östersund som är nere på besök oxå. Myyyys!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.