Livsstil

Vart har jag röven, tappatvålentorsdag och strålande sol

Fotograferat med Sony A7II

Tappa tvålen torsdag.

När man vaknar på morgonen och är osäker på om man har röven bak eller fram .. Ja då är man en aningens trött. Men det piggnade upp med att jag visste att sjömannen skulle komma hem idag samt att kollegorna på jobb piggar upp till tusen. Bästa. Dagen har rullat på bra och när jag gick från jobbet så väntade sjömannen och kamphunden på mig samtidigt som Malmö visade sig från den bästa sidan , strålande sol och riktigt skönt väder ute. Lyckan är total.

Det betyder alltså att det är tappatvålentorsdag och självklart var behovet att lägga upp en ful bild med snapchatfilter för att reta pk människorna lite via facebook. Jag kan bara inte låta bli haha.

Jag har dessutom i dag varit en god medarbetare och lagt in mitt önskemål om sommarens semester i tid, på sista dagen innan lappen plockades ner skrev stjärtisen sitt önskemål efter att jag i dag på morgonen fick klartecken på när det är tänkt att sjömannen ska vara en landkrabba i 14 dagar, så nu kniper vi lite extra med gumpalallan och håller allt vi kan hålla att önskemålet går igenom så vi får en härlig sommarledighet tillsammans.  May the force be with us?

Utöver det ovan , att jag nu kan släppa den inre stressen över sommarens semester, att solen skiner och att sjömannen är hemma, hur är det då? Jodå, jag sippar på en nocco för att kunna vakna till liv och det är faktiskt riktigt bra. Värken var ju skit här om dagen men det gav med sig och gick tillbaka till “den normala värken för mig”. Men det är bra, riktigt bra. Nu ska jag bara ta tag i det där med träningen igen som jag har lite svårt att finna motivationen till igen efter helvetes magsjukan. Dessutom märkte jag när jag byte om på jobbet att mina älskade nike skor börjar bli slitna så att det är inte konstigt att jag tyckte det ömmade lite på hälarna på morgonens promenad till jobbet. Och det är en arbetsdag kvar innan jag twerkar ut från jobbet med helgfeeling .. på en fredag haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.