Livsstil

Sol, kvällsjobb och en dag kvar

En dag kvar.

Lillördag och solen den skiner och jag har börjat med att ha balkongdörren öppen när jag sover, ännu ett tecken på att våren är här och det är att solen värmer så mycket att lägenheten blir så varm att det måste öppnas upp för att inte bli en bastu i sovrummet.  I natt har jag haft ännu en natt med dålig sömn, men bättre än föregående natt i alla fall. Jag var helt slut i kroppen när jag kom hem i går, men jag hade en fantastisk kväll med kollegorna på jobbet.

Det vankas ett kvällspass till på jobbet och jag hoppas på en lika bra kväll som i går. Kollegorna är fantastiska. Och efter denna kväll har jag 2 tidiga morgonpass innan jag tar helg tillsammans med sjömannen. Nu är det bara i dag kvar och sen kommer han hem i morgon .. hopppas jag. Jag fick en känsla av att han kanske inte hinner med flyget i morgon om han går av sent, så att han kanske kommer hem fredag, men jag hoppas verkligen det blir som planerat att han kommer hem i morgon. Både jag och kamphunden längtar så fruktansvärt.

Som sagt, lillördag och solen den skiner. Jag har inte behövt ta någon värktablett ännu och vi har varit på morgonrundan jag och kamphunden, i dag mötte vi en hund som du gillar och det värmer att se att du kan bete dig .. ibland.  Det märks mer och mer att kamphunden börjar komma upp i åren och min och sjömannens misstanke om att hon ser sämre när det är mörkt förstärks varje kväll. I går kväll gick hon rundan och reste ragg, morrade på folk som kom gåendes en bit bort och blir lätt skrämd. Pappas lilla hjärta.. du ska finnas hos oss många år till hoppas vi, men jag ser oxå tecken på att du inte är ung längre, även fast du varje dag visar ett piggt och glatt beteende. Ja förutom när du morrar på allt och inget på kvällarna och beter dig otrevligt när det kommer andra hundar haha.

Nu ska jag dricka min latte, mysa med kamphunden och plocka lite här hemma innan jag ska hoppa på stålhästen och bege mig till jobbet.  Och nej, för er nyfikna .. datum för min sommarsemester är inte inlämnat för önskemål ännu haha, ni kan tro att nerverna ligger utan  på kroppen just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.