Livsstil

Peppar mynta

img_5511

Klockan är 02 och jag tittar på klockan konstant och har en stor klump i magen. Jag vill inte detta och även fast jag vet att jag och sjömannen har tagit det bästa beslutet för oss alla och framför allt för våran älskade lilla Prada´s skull. Det kommer bli bra och detta är det bästa beslutet, men det känns så tungt .. Och klockan 9 i dag är det tid, då ska vi vara hos veterinären och där möter världens bästa Hanna oss! Jag kommer vara så fruktansvärt ledsen , troligen i ett par dagar, men det är okej!

Jag har gjort mig en kopp ( glas eller vas )peppar mynta tea då jag de senaste nätterna här på jobb faktiskt uppskattat det och att magen faktiskt lugnar sig lite och att jag har en begynnande förkylning. Jag har nysit något så fruktansvärt nu i natt och jag har verkligen inte tid att dra på mig någon redig man cold, speciellt inte nu då träningen flyter på så bra.

Krönikan är inskickad, färdiggranskad och jag har fått utkast på layouten. Alltså, det känns så bra och årets sista krönika för FibromyalgiNytt är nu färdig och väntar på att tillsammans med alla andra texter, reportage och vad det nu är att få skickas på tryck.  Jag älskar verkligen att få chansen att skriva krönikor och ska försöka jobba mer på detta att få skriva fler krönikor, kanske även i andra tidningar? Jobbar du på tidning och behöver krönikör? Mail me haha!

Annat bloggjobb är iväg skickat och jag har fått ny tid för möte med företag så på måndag 14.30 ska jag iväg på möte. Spännande, vi får se vad detta kan leda till. Jag ser i alla fall fram emot det galet mycket!

Jag införskaffade mig ju ett anteckningsblock förra gången sjömannen var hemma, för att skriva upp saker. Planera och strukturerar upp vardagen och allt blogg och sociala medie jobb jag ger mig in på och vad jag ska göra här i bloggen, samt saker som ska införskaffas för att förbättra jobbet ännu mer och ja, jag skriver även upp saker som jag vill fixa där hemma och behöver till mig och sjömannen där hemma.  Ibland önskar jag att dygnet hade lite fler timmar, för ibland är det svårt att få ihop  allt med jobb, sociala medie jobb , träning och ta hand om och vårda mig och sjömannen och kamphundarna. Men jag är inte mer än människa och gör så gott jag kan.

Och bloggandet rullar ju på. Jag bloggar när jag kan och när jag känner för det. Men jag är ju en människa som inte vill stå still, utan det ska ju faktiskt hända saker och jag gillar detta med att vara min egen chef och bestämma allt själv, men nu tänker jag faktiskt vända mig till er läsare och få lite feed back och önskemål, vad tycker ni saknas här i bloggen? Hur kan jag utvecklas och ta mig vidare till nästa steg?

Jag har lite tankar om och facebooksidan Tommytott är involverad i det? Gillar du facebooksidan? Om inte så tycker jag faktiskt att du ska logga dig in och gilla sidan, för där hamnar massa galenskaper som kanske inte alltid hamnar här. Alla inlägg hamnar där men där uppdaterar jag oxå när jag är ute på roligheter!

Följ bloggen  och mig på :
Instagram:Tommytott
Faecbook: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 27 oktober, 2016 at 08:36

    Tänker på er och skickar styrka.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.