Livsstil

Hello friyay

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar!

Så är vi uppe, kamphundarna har fått mat, medicin och varit ute. Sjömannen har fixat kaffe och vi sitter båda och bloggar. Fantastiskt att han fortfarande bloggar, men han bloggar lite dåligt när han är till sjöss tycker jag, tycker han borde lägga ner mer energi på blogga då oxå haha, klicka er in –>här<– och lämna en kommentar .. han blir glad! I går kväll vid 22.3o kom sjömannens stora syster ner och stannar till söndag, så vi satt och pratade en stund innan vi 3 gamla kärringar tackade för oss och la oss!

Friyay och en grym helg väntar. I dag blir det en sväng till Danmark och sen hem och handla hem ingredienser till morgondagen. Vi ska äta middag med Lizette och Mattias. I morgon är det 30 års fest och delar av min familj som jag inte träffat på 4-5 år kommer ner. Vilket jag ser fram emot så jävla mycket!

Så det kommer bli en grym helg med festligheter med människor som ligger mig extra varmt om hjärtat.  Och i eftermiddag när vi ska till Danmark plockar vi upp syrran så hon ska följa med, så jag tänkte mig att jag ska ta med mig kameran och förhoppningsvis försöka hinna med att ta lite outfit bilder om jag snyggar till mig lite haha! Viktigt att tänka på bloggen oxå, speciellt nu när jag hade “semester” i nästan en vecka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fröken Rödlök 30 juli, 2016 at 20:47

  Vad roligt att familjen hälsar på efter så många år – hoppas ni får det underbart =)

  • Reply tommytott 3 augusti, 2016 at 10:44

   Vi njuter, har fullt upp hela dagarna .. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.