Livsstil

Vintertid, bajsvecka och matvägrande hund

En ny vecka är här och vi kan kalla den bajsveckan. Har kan det komma sig att en vecka redan har gått? På onsdag morgon kliver vi upp tidigt igen och sjömannen ska iväg på jobb, men tills dess får vi försöka njuta av timmarna vi får tillsammans med tanke på att ja jobbar och passa på att värma varandra, för ute är det verkligen ingen upphetsande temperatur.

Kom ni ihåg att ställa om klockan i helgen ? Detta med att ställa fram och tillbaka klockan är bara onödigt som satan. Varför är det bra? Man vet att det är vintertid eller sommartid och känner man inte det på temperaturen så bör man nog uppsöka en läkare.
Inte nog med att man är förvirrad på vad klockan egentligen är så matvägrar kamphunden, hon åt inte på hela dagen i går och börjar med tramset även nu på morgonen. Gamle tanten då, tänk om dom kunde säga vad som är fel så man kunde åtgärda det.
Har hon inte ätit tills i morgon så får sjömannen ta upp det med veterinärkliniken i morgon när han ändå ska dit med henne för vaccination.

Nu blir det att kolla sociala medier, kolla mailen och sen börja göra mig klar för jobb. Jag har ett kvällspass ikväll, i morgon tisdag 8:15-16:15 och onsdag 6:45-15.00.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christer Holm 30 oktober, 2017 at 09:15

  Det är onekligen lite kyligt denna vecka..

  • Reply tommytott 30 oktober, 2017 at 09:43

   Verkligen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.