Livsstil

Sista dagen, tisdags shopping & badbalja för vuxna

– Delar av inlägget är i samarbete med coolest.se

Sista kvällen med sjömannen.

Så är denna tisdagen snart över och ännu en jobbdag är avklarad. Jag klev upp vid 6.30 i morse, fixade med kamphunden och sen gick jag iväg till jobbet. Kl 16:15 hämtade sjömannen mig och vi körde hem, väl hemma inser sjömannen att han tidigare i dag när han var ute och körde och var till veterinären och vaccinerade kamphunden att han glömt köpa schampoo samt snus då han åker på jobb i morgon.

Vi parkerade bilen och sen traskade vi in till stan. Vi tog en runda på gå gatan och ett besök på MQ då sjömannen ville ha nya Lee jeans som är helsvarta, vi hittade och så fick jag ett par av världens bästa sjöman. Tack hubby!

Har man inget badkar får man bada i en balja.

Jag har många gånger svurit över att dom valde att ta plocka bort badkaret när vi flyttade in här och längtan efter att få bada igen har varit enorm. Nu kan jag äntligen bada tack vare badbaljan för vuxna.  Har du inget badkar så kan jag varmt rekommendera dig att ta dig en titt på coolest.se där dom även har erbjudande i skrivandes stund på badbaljan och självklart har jag fixat en rabattkod till er. Uppger du tommy20 i kassan så får du 20% rabatt på allt i shoppen.

Ni anar inte hur skönt det var att komma hem från jobbet, tappa upp ett varmt bad och bara sitta där och slappna av och njuta.

Nu har vi nyss fått i oss köttfärsås och pasta till middag. Sjömannen håller på packar och jag känner bara att jag vill gå under jorden och dö. Att han är borta 3 veckor och sen bara hemma 1 vecka suger verkligen. Nu ska han vara borta i 14 dagar igen och sen hemma 14, så vi får helt enkelt göra det bästa av situationen oavsett hur jävla trist jag tycker det känns.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ewa / tjejmorsan 31 oktober, 2017 at 20:23

  Kram i kubikmeter ❤❤❤❤

  • Reply tommytott 1 november, 2017 at 05:26

   Kärlek! <3

 • Reply Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2 31 oktober, 2017 at 20:31

  Har funderat på att köpa en sån till min pojkvän.

  • Reply tommytott 1 november, 2017 at 05:26

   Jag tycker absolut du ska köpa en till pojkvännen, tror han hade blivit glad och dessutom är dom ju nedsatt i pris och ännu billigare med min rabattkod!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.