Livsstil

Renovering, Bitter kärring och vintern är här

Stena fastigheter kör konstant renovering.

Vi vaknar upp till ett jävla liv här i lägenheten. Det sitter uppe ett gäng lappar i trappuppgången där dom så fint informerar att det kommer vara oväsen det här och det här datumet pga renovering av lägenhet i vår trapp, det ska bilas, slitas upp golv och väggar ska rivas. Och inte nog med det så ska dom köra avbrott i strömmen från 8-16 en dag. Ljuvligt och så här har vi haft det mer eller mindre sedan vi flyttade in för ett par år sedan. Att vi väljer att bo kvar är fan ett under.  Att dom renoverar och fräschar upp lägenheter som är i behov av det när folk flyttar ut stöttar jag till 110%, men varje jävla gång?

Jdsports är ett jävla företag.

Och när vi ändå är bittra kärringar så kan jag säga att jag är så förbannat bitter på Jdsports.se. Jag beställde skor från deras utförsäljning den 25/1. Jag fick upp reklam på instagram om att dom har utförsäljning och tänkte att detta passar utmärkt då jag behöver ( haha ja jag behöver faktiskt ) nya skor ( man kan aldrig få för många ).  Jag hörde inget först i måndags då jag fick mail om att det är skickat, sedan dess står inget nytt i postnords appen. De svarar inte på kundtjänst och när jag ringer postnord så säger dom, det skickas från England , så när det kommer till Sverige ska det igenom tullen och granskas och du ska betala tull!? Ursäkta mig? Jag vill väll för fan inte betala tull och det stod inget om det på deras svenska hemsida mer än, gratis frakt om du beställer för en viss summa. Vilket jag gjorde.  Dum som jag var kollade jag inte omdöme. Det har tydligen tagit 1 -2 månader för de andra att få paket och då har de inte ens fått allt det beställt.  Och inte nog med det, så snöade det som fan i går och vintern är här .. tillfälligt tror jag men så läser sjömannen , snön är här för att stanna ett tag .. jag känner bara skjut mig?! haha!

Skönt att få ut bitterheten va?
Torsdag och jag är trots ovanstående på strålande humör. Jag är ledig och känner mig så jävla fräsch efter gårdagens besök på Carespamalmö hos bästa Alexandra som gjorde en spraytan på mig. Första gången men absolut inte sista gången jag gör detta. Jag har sovit sådär, men är ändå på bra humör.

Jag väntar hem paket , samarbeten med lite träningsgrejer. Jag saknar gymmet och fått påpekning om att jag måste stretcha och sköta min träning bättre för att minimera risken för ännu ett skov i fibromyalgin, så det ser jag fram emot att få hem. Sen ska jag börja käka D-vitamin och magnesium på daglig basis igen, slarvat som fan med det den senaste tiden och jag vet ju att det hjälper mig. Och dagens planer är att ta en vända ner på stan för att kolla efter lite nödvändigheter. Föresten, spelar ni på något onlinespel ex Bet365?

Hur ser er dag ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.