Livsstil

Visitkort, reklam och företagsprylar

DSC_0883

Så är allas egna Totten vaken igen. Tusen tusen tack för alla fina ord av föregående inlägg, ni är fantastiska och det är så jag känner mig.  Sovit riktigt gott, önskar jag bara kunde sova lite längre, men jag är inne i en period där jag självmant vaknar vid 14 tiden när jag jobbar natt.

Vi har varit iväg och handlat och hämtat ut paket, bland annat detta ovan. Sjukt nöjd, med allt utom presentkorten som den blev en miss på, texten på baksidan fanns inte med, så på dessa får jag skriva allt för hand.  Riktigt nöjd med designen på loggan och skalet blev så mycket bättre än vad jag hade hoppats på.

Ett paket med produkter till goodiebagen till årets bloggmiddag är hämtat. Det börjar bli fullt med produkter här hemma.

Dessutom är det på riktigt nu. I dag hämtade vi bananlådor. Hur många bananlådor tror ni jag fick plats med i min IQ ? 8 jävla bananlådor i den lilla bilen och sjömannen fick plats med lite fler i volvon, 22 lådor fick vi med oss hem! Sjömannen har packat ner alla dvd-filmer, så nu jävlar är det på riktigt, lite mer än 1 månad kvar innan vi lämnar denna älskade lägenhet för nya äventyr så nu börjar vi packa, i morgon fortsätter vi packa och vi får helt enkelt leva med att bo bland lådor ett tag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Alexandra Eriksson / Design & Foto 23 mars, 2015 at 17:28

  Men vad snygg det blev såhär “in action”. Kul!! Jag lånar bilden utav dig i veckan och bloggar lite om din logga så mina kunder kan se hur snyggt det kan bli när man gör något med sin logga 🙂

 • Reply Jimmy Whoo 23 mars, 2015 at 19:23

  Lycka till med allt!

  • Reply tommytott 24 mars, 2015 at 00:01

   Tack så mycket Jimmy! 😀

 • Reply Annelie 23 mars, 2015 at 22:46

  Okej, flytt på G..??
  Vart tar ni vägen nu..??

  • Reply tommytott 23 mars, 2015 at 23:45

   Yes, flytt på gång. Vart vi hamnar är inte klart ännu .. Vi väntar besked på lägenheter! 🙂

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 24 mars, 2015 at 05:25

  Snygga prylar. Gillar skalet till ifånen. Ha en vacker dag.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.