Livsstil

Julen, sjukt med folk och sökord i bloggen

Heeej godingar. Jag lever och har varit ledig, det fanns vikarie för denna slitna kropp så jag tog faktiskt 2 dagars semester för att vila upp kroppen och njuta av julen med sjömannen. Vilket faktiskt var ett av de bättre besluten jag tagit, för vet ni? Det räckte inte med 2 dagars ledighet, för jag är fortfarande oerhört sliten och trött i min kropp!  Kameran och jag vill inte samarbeta i dag så jag bjuder på ett foto på mig och sjömannen från julafton – den spenderade vi med våran favorit – Slim, som vi saknat den gamle mannen!

Annan dag jul och vi har varit ute en runda och när vi väl kommer till butikerna så är det smockat med folk överallt, bilar överallt. Mellandagsrean har ju för fan börjat och folk är som galningar. Hur kunde jag glömma bort detta? Men oavsett så var jag tvungen att ge mig ut för jag inhandlade lite saker som behövs till min julklapp jag köpte den 22:a, men jag kunde inte hämta hem dom i dag då han som har dom antingen fått magsjuka eller ätit något kasst. Så vi får se när dom kan hämtas, men nu är det nästan helt klart för dom att komma hem!

Ni har varit flitiga under julen med sökorden och de som toppar sökorden här i bloggen är just nu:
– Tantporr
– Trött på bögar
– Starta restaurang, bar för nakna, nudistcamping
Ja jag antar är det är någon sugen gubbe/tant, någon homofob och någon naturist som klickat sig in och hoppats på att jag kunde tillfredsställa någon av personernas behov. Sorry homofoben, men dig gjorde jag nog bara mer galen .. eller sugen haha!

Nu blir det slappa och packa jobbväskan, vi ska iväg till ett par vänner innan jag kör till jobbet ikväll. Så , nattjobb igen och därmed lite eko här i bloggen. Men jag hoppas er jul varit fantastisk och att ni är snälla med era medmänniskor med mellandagsrean. Akta er för mamma maffian, för dom ska väl ånga sig fram med barnvagnar och roffa åt sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Henrik Olsson 26 december, 2016 at 21:20

  Sökorden är ibland minst sagt märkliga! 😛

 • Reply Henrik Olsson 26 december, 2016 at 21:21

  God fortsättning! 🙂

 • Reply Henrik Olsson 27 december, 2016 at 02:38

  Sv: Ja, den försöker absolut säga dig något!

  Var rädd om dig!! 🙂

 • Reply Henrik Olsson 27 december, 2016 at 03:22

  Sv: Ja, jag har ju vänt på dygnet eftersom jag jobbar natt ofta nu 😛

 • Reply Henrik Olsson 27 december, 2016 at 03:28

  Sv: Så skönt för dig! 🙂

  Helst av allt hade jag också jobbat dag och kväll, men vi får väl se om någon sån möjlighet dyker upp snart! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.