Livsstil

Tisdag , jävla natt och morgonbestyr

Ingen kaxig morgon.

Tisdag och det betyder alltså att det är 2 dagar kvar tills sjömannen kommer hem. Äntligen. ÄNTLIGEN!

I dag är jag inte kaxig kan jag säga, i alla fall inte nu på morgonen. I går kväll kände jag att det är något som inte stämmer i kroppen och jag behövde ta mina värktabletter och ja, natten har fan inte varit rolig. Jag har haft så fruktansvärt ont i lederna och drömt så konstiga drömmar.. Vaknade upp helt kallsvettig  och funderade vart jag var haha..

Men jag har kommit ur sängen, duschat, varit ute med kamphunden och hon har ätit mat. Jag har kört i gång en maskin med tvätt och så har jag gjort mig en välbehövlig latte. I dag känns det som att jag skulle behöva något intravenöst för att jag ska orka med dagen, men en värktablett nu på morgonen och så får jag dra på mitt mentalt störda leende och göra allt i min makt för att klara av dagen och vara den där glada Totten. I can do it… eller hur? Det blir en bra dag och jag har jobb tisdag-fredag innan jag tar helg och det ska jag klara av!

Nu ska jag ta tag i mailen, dricka min latte och mysa i soffan med kamphunden innan jag ger mig av mot jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.