Livsstil

Weekend, skriva avtal och ändrade planer

Välkommen Weekend.

Lördag morgon och jag vaknar vid 7 tiden. Kan inte somna om så jag ligger och scrollar på telefonen, skickar sms med min älskade sjöman och så skriver syrran att hon tycker jag ska sova haha. Det är fan magiskt att man inte kan sova ut när det är helg alltså.  Men jag klev upp strax innan kl 8, körde i gång en maskin med tvätt och sen tog jag morgonrundan med kamphunden och efter det fixade en latte. Jag funderar på om jag kanske skulle fixa mig en liten latte till, så gott.

Planerna har ändras denna helgen, så det blir en helg i lägenheten. Jag känner att det känns bra, mys med kamphunden och fixa här hemma.  I dag ska det skrivas på ett avtal för ett samarbete som jag ska inleda, så det ska postas. Tvätten ska fixas, jag tänker att en runda med dammsugaren och bara plocka här hemma. Eventuellt att jag ska plantera om lite palettblad oxå.

Annars så rullar livet på, det är mycket men dagarna går fort. Jag längtar så tills jag får hem sjömannen och får rå om honom. Han är trött och sliten och jag önskar han var hemma och bara låg här på soffan så jag och kamphunden får ta hand om honom, servera honom kaffe och pussa så där obeskrivligt mycket på honom. Men nu , en latte till och sen kasta in tvättan i torktumlaren och sen köra i gång en maskin till. Jag funderar även på att renbädda sängen. Hepp, hepp .. en latte till då kaffetarmen vrålar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emschen 14 oktober, 2019 at 00:19

    Va kul med ett samarbete!

    Jag har haft en sån skön helg, fått gjort mycket och ändå lyckats med sovmorgon både igår och idag. Fast sovmorgon innan barnen och efter barnen går inte att jämföra, det är inte deras fel för de sover gott och länge.
    Det kanske rent av är åldern. 😱

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.