Livsstil

Ledighet, jävla apple watch och kärlek i mailen

Ledighet, du älskade ledighet. Nu är jag ledig i morgon och det firar jag med att komma hem från jobbet, rasta kamphundarna och knäcka en NOCCO BCAA – Tropical. Jag dör vad god den är och jag känner verkligen att kroppen behöver kickas i gång lite extra för att inte somna på soffan haha!

När jag kom hem från jobbet, jag sprang nästan hem från jobbet, för ni som hängt här hemma vet ju att jag skrivit lite om att jag har stora problem att besöka offentliga toaletter , som är utanför mitt hem och där jag känner mig extremt trygg, så efter en hel dag på jobbet så var det akut när jag kommer hem. Hinner bara få ner byxorna och sätta mig så vibrerar min apple watch och en notis om – Bra jobbat, du närmar dig ditt rörelsmål ?! Tack som fan klockjävel, men du åker snart ut haha!

Resten av kvällen ska jag bara duscha, mysa med hundarna och slappa i soffan. Samt att jag ska försöka gå igenom mailen och meddelanden på bloggensfacebooksida, för herrejävlar vad mail jag fått och är överröst med kärlek och stöttande ord. Det minsta jag kan göra är att svara till er alla och jag ber om ursäkt för att svaren dröjer, men jobbet, tempot i liven och alldeles för få timmar på dygnet gör att jag ligger lite efter … men det kommer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.