Livsstil

Söndag, latte och en svullen fuffi

Söndag hela dagen.

Söndag och jag har inte sovit mycket i natt. Jag har vridit och vänt på mig hela tiden, vaknat av att jag behövde kissa sjuhundraelva gånger och va fan ska det vara bra för ? När fan blev jag så gammal att jag behöver kliva upp och kissa mitt i natten och sen så har vi ju den där kamphunden som har levt rövare  .. hela jävla natten. Hon ska dricka vatten, det slickas och det bäddas. Hon kan inte bestämma sig vart hon ska sova och hur fan kan man behöva slicka sig så frenetiskt som hon gör och det jävla smaskandet? Jag blir tokig. Men i dag på morgonen insåg jag vad som är orsaken till hennes ändrade beteende mönster .. Fuffin, fuffin är för fan svullen och det var blod på påslakanet. Det är löp period och det förklarar ju varför hon ställer sig och slickar där andra hundar har kissat och smaskar ute oxå. Jävla gris haha.

Morgon rundan är avklarad, jag har snyggat till mig och latten är fixad. Söndag och i dag ska tvätten vikas, jag ska eventuellt plantera om lite fler blommor och så ska vissa av palettbladen slängas, dom hänger och allmänt jävla skabbiga så de får helt enkelt slängas.  Jag ska en runda på ÖoB och handla torrbollar för att köra ut till stugan och ställa för säkerhetskull nu under vintern.

Tanken var att jag eventuellt skulle träffa syrran för att fotografera lite olika outfits i dag, men vi får se hur det blir och ses vi blir det i så fall bara den jag har på mig, för vädret är ju fan inte mysigt what so ever. Enligt appen ska det vara 40% chans till regn typ hela dagen här i Malmö, men vi kanske kan ses och ta en promenad i slotts/kungsparken och ta något foto. Ja vi får helt enkelt se. Allt hänger på hur vädret är!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.