Livsstil

Torsdag , denna kamphund och möte

Torsdag morgon och solen skiner. Chanel vägrade äta innan morgonpromenaden och morgonpromenaden med denna donna är ju lite av Living on the edge speciellt när man väljer att ta promenad med fröken bestämt utan koppel. Jag borde egentligen ha henne kopplad eftersom hon blev påhoppad som 8 veckors valp av 2 större hundar och att hon gärna reser ragg och tror att hon är en bullmastiff egentligen, men jag försöker träna henne att lyssna bättre. När rundan nästan är slut så försvinner hon, en av grannen sitter ute och röker, dricker kaffe och pratar i telefon. Vips så satt hon i hennes knä haha, jag dör . Denna hunden är fan inte klok.

Business möte med lush.

Solen skiner och det är strålande väder i dag, jag njuter av en nocco då jag fortfarande inte köpt hem nespresso kapslar och inte orkar köra i gång kaffebryggaren för 1 kopp kaffe till mig, så nu ska jag beta av mailen och vid 10 ska jag traska in till stan för ett litet möte med lush och även passa på att lämna över klockan ja tävlade ut till vinnaren. Sen blir det hem och mysa med chanel och kurera den förkylda näsan. Jag måste dessutom börja leta upp lite nya snygga badshorts, det är kanske tid att uppdatera även dom så man är lite fancy och snygg när man solar haha!

Vad har ni för planer för dagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.