Krönika/åsikter/ tankar, Livsstil

Zmartaindex

Här om dagen när jag surfade runt så trillade jag in på en sida som jag blev lite extra sugen på att kolla närmare på, det var när jag sökte på semester, festival och på kost och träning som jag hamnade på Zmarta.

Här på sidan kan du få hjälp med bland annat att hitta de billigaste lånen, men nu var det ju inte det som fick mig att få upp ögonen lite extra, utan det var faktiskt de tips och råd man kan få gällande tränig och hälsa, semester m.m. Olika barometrar som du kan klicka dig in på och tillexempel Sommarstadsindex, där du kan göra ett test för att se vilken sommarstad som passar dig/ er familj bäst utifrån de önskemål och mål ni har med semestern.

Jag gjorde själv 2 tester. Då det är sommar och semestern ligger runt hörnet så kunde det vara kul att se vilken sommarstad som passar mig bäst och vilken tärning som passar mig bäst, då jag försöker vinna över mitt fibromyalgimonster “Ernst-Hugo 90+”. Jag blev lite chockad, speciellt över träningsvalet haha!

Sommarstadsindex

Sommarstad ala Totten – Tylösand? Otippat men helt okej .. Per Gessle kanske bjuder på ett glas och lite spa är ju aldrig fel? 😉

Träningsindex

Träning ala Totten – Shake that ass med Square dance. Vad är det för dans? Bränner en del kalorier ser jag och bör ju vara bra för mina leder haha!

Så är du sugen på att kolla vilken sport som passar dig bäst eller vilken sommarstad som passar dig bäst , ska du absolut kolla in sidan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Krister 14 juni, 2016 at 22:59

    Glöm inte att den som är väldigt pro HBT kan vara rädd för sina heterosexuella känslor dvs homofobi och heterofobi är frukt från samma träd.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.