Fibromyalgi

Fullt upp, masskjutning mot gayklubb och IBS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och sjömannen på student och mina jeans kommer från Sonnybono.se

Gah. Det har verkligen ekat tomt här i bloggen och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men det har verkligen varit en helg som det har varit fullt upp och jag kan med handen på hjärtat säga att jag knappt öppnat upp datorn sedan inlägget i fredags med outfitbilden om vad jag skulle ha på mig på studenten. Ni anar inte hur skönt det har varit , men jag måste säga att jag har saknat er .. Massor!

I söndags hände något så fruktansvärt. Över 50 hbtq personer blev skjutna till döds och över 50 personer blev skadade av en homofob som uppenbart besökte nattklubben Pulse ofta i Orlando. Hur fan tänker folk? Och ja, detta har verkligen berört mig enormt mycket och nu kanske folk öppnar ögonen och förstår mig lite bättre och faktiskt kan ta in att hatet mot oss hbtq personer fortfarande är stort. Jag är livrädd att något liknande ska hända här hemma i Sverige och jag blev både arg, ledsen och rädd.  Det är fruktansvärt.

Igår tisdag var jag hos läkaren och efter min sjukskrivning p.g.a min fibromyalgi och jag började ta upp mina magproblem som börjar oroa mig, men då det tagits massa prover så lugnande läkaren mig och sa att jag inte behöver vara orolig och klämde och kände och vi samtalade och då säger hon, Tommy, IBS är oerhört vanligt fenomen vid ledsjukdomar och du har med all sannolikhet det. Jag har misstänkt det själv, men inte riktigt tagit det till mig då jag tycker det känns som en tyngd på mina axlar. Men nu jädrar ska Totten försöka bli bättre med maten och frukosten är något som ska prioriteras enormt och vet ni? Företag har hört av sig och ska hjälpa mig att komma i gång ordentligt . . Jag är så jävla glad!

Men jag behöver verkligen tips på vad jag ska undvika? Vad jag ska äta? vart jag kan köpa grymma råvaror. Vet du något företag som jag kan komma i kontakt med som har Acaipulver, Hempprotein, risprotein, grymma kosttillskott som är bra för magen och som är fullproppade med vitaminer och mineraler? Maila mig på info@tommytott.com , för jag behöver verkligen alla råd och tips jag kan få. Och föresten, jag har läst att har man IBS och fibromyalgi ska man undvika mejeriprodukter  .. och jag började nästan gråta, min latte är fan ett minneblott tänkte jag, men så kom jag snabbt på andra tankar att det finns ju faktiskt vegetabilisk mjölk och soyamjölken gillar inte min mage och smaken är inte riktigt något jag uppskattar .. Rismjölk? Kan det vara bra och gott?

Och vet ni , i dag är jag jävligt ledsen. I går kväll när jag körde till jobbet var det med en klump i magen. För klockan 4:a i morse ringde jag och väckte sjömannen då han ska åka med tåget strax efter 05 till Landskrona för att kliva av och åka bil upp med en kollega. Jag fick alltså inte kramas och pussas hejdå på morgonen som jag brukar göra och får därmed inte se honom på 15 dagar. Det känns inte alls bra. Måtte dessa 15 dagarna gå bra!

Jag har just kommit hem från jobbet, kamphundarna är rastade och jag känner mig ledsen och det är så tomt utan sjömannen här hemma,redan. Så nu måste jag krypa ner i sängs och försöka sova då jag har en natt till att jobba innan jag har ledighet , men mina lediga dagar är ändå fullproppade med roligheter! Vi hörs när jag har vaknat igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.