Livsstil

Fredag, fotografering och student

image

Min tänkta outfit för dagens student och kvällens studentest. 

Tror ni inte på fan att de små hårbollarna väckte mig även i dag? Jag börjar fundera på vad sjömannen har mutat de små djävlarna med eftersom dom aldrig väcker honom. Jag blir fan kränkt. En kylig och mulen morgonpromenad med ett par droppars regn och nära på att Prada kunde blivit en munsbit för ett par fåglar som hon tyckte det var läge att jaga och dom tyckte uppenbart detsamma och började jaga henne. Och jag började jaga dom med de 2 andra kamphundarna. Vi vann.

I dag ska det fixas här hemma, vi ska duscha och göra oss snygga. Jag ska tvinga sjömannen att ta outfitbilder på mig och så ska vi ge oss iväg till Real gymnasiet då sjömannens tvillingsysters dotter tar studenten, jag ska fotografera och hoppa in i bilen och invänta att dom åkt lastbil klart och vänta på att dom kommer åkandes i det lilla vrålåket och fota och sen avslutar vi med lite porträtt innan studentfesten kan börja ! Vi får helt enkelt hoppas på att det spricker upp så det blir lite sol i dag, jag vill ha lite sol så det kan bli lite snygga porträtt i motljus!

Ska ni oxå på student i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.