Livsstil

04.00 började vi den nya veckan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

04.00 ringde klockan och jag kände bara, jag orkar verkligen inte kliva upp. Jag vill inte. Jag har ingen lust. Jag hatar dessa påmönstringsdagar och ännu mer när dom sker 2 dagar tidigare än vanligt. Men sjömannen är grym på sitt jobb och jag förstår varför dom vill ha in honom extra ibland. Att se lyckan i hans ögon när det gäller jobbet är verkligen underbart att se, för det är verkligen inte alla som har ett jobb där dom trivs så bra som han gör.

Sjömannen sitter på tåget, jag är hemma hos kamphundarna. Jag har gjort mig en latte då jag blev toksugen på en latte, tänt lite ljus och har lite skön musik på.  Egentligen borde jag ju gå och lägga mig igen, men jag har piggnat till och kaffetarmen skrek så jävligt så jag stillar den, sen tar jag med mig kamphundarna och kryper ner under täcket igen och bara myser.

Tidig måndag morgon och vi kickar i gång en fullproppad vecka igen. Jag förstår inte hur jag kan få in så mycket som jag gör varje vecka och varje vecka tänker jag, jag ska minsann ha en lugn och skön vecka kommande vecka, men vet ni ? Jag har massa mail att svara på, telefonmöte , massor som ska skrivas och ja .. jag behöver verkligen inte fundera på hur jag ska få dagarna att gå, vilket är extremt skönt för då går dagarna snabbare tills jag får hem sjömannen igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.