Livsstil

Sovmorgon, en dag på stan och ledighet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina små hjärtan!  Vet ni hur skönt det va att jag fick sovmorgon i dag? Så jävla skönt. Kamphundarna var oxå trötta verkar det som eftersom dom väcker mig 08.40.. Det var fan ett tag sen det hände, så man får passa på. Vi låg och drog oss en stund och Gizmo var på myshumör så jag passade på att dra mig lite extra !

Nu är dom rastade, morgonpromenaden är avklarad och dom har fått mat och Prada har fått sin medicin. Jag har gjort mig en god latte och musiken strålar från högtalarna och jag sjunger falskt för mina grannar !

I dag har jag inget speciellt inplanerat, en dag på stan med syrran då jag ska uträtta lite ärenden och syrran hänger med då även hon är ledig i dag. Jag är så stolt över henne att hon nu efter ett par dagars velande, sjuk beslutsångest då hon blev erbjuden ny tjänst på sjukhuset i slutet av förra veckan och när hon i samma veva får den blir hon erbjuden en annan tjänst på nuvarande jobb, men jag peppade henne att ta sjukhusjobbet .. vilket hon gjorde tillslut. Så stolt och glad för hennes skull .. ja lite avundsjuk oxå haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 6 september, 2016 at 11:58

    Hellu snyggingen =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.