Livsstil

Vart är våren, tekniker och sista natten

Äntligen internet.

I dag ringde klockhelvetet 05:15 och när den ringde så tänkte jag .. men skjut mig för fan, detta är inte mänskligt. Jag hade verkligen behövt en dag ledighet till och en dag efter 7 dagars arbete och speciellt med 4:a morgonpass på rad så behöver man egentligen 2 dagars ledighet.

I går var det helt fantastiskt väder med strålande sol och fantastisk värme. I dag har det snöat och varit kallt som fan så ja  det har ändå varit skönt att jobba.

Jag hann vara hemma en liten stund och jag trodde att telias tekniker skulle ha varit här under dagen, men tydligen så  hade dom sagt till sjömannen för 3 timmar sen när han ringde och efterlyste dom att det fanns som som var först i kö och dom som var sist, så vi fick glatt vänta på vår tur. Och nu har han varit här och pillat lite i kablarna och äntligen fungerar vårat internet här hemma fungerande och jag kan lägga bort det mobila bredbandet igen.

Nu ska jag skriva klart detta, dra på mig promenadskorna och så möter jag och sjömannen Wanda för en liten promenad. I dag är sista dagen sjömannen är hemma, i morgon drar han till sjöss i 14 dagar igen. Jag får lite ångest faktiskt !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.