Livsstil

Regn, promenad och Malmborgs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag och festen i går var lugn och trevlig. Vi var hemma vid 22.30 redan så det blev en tidig lördag kväll och det behövde vi verkligen. Så vi fick lite sovmorgon i dag oxå. Och hela förmiddagen har vi fixat här hemma, plockat i ordning i hemmet, flyttat våran klädställning till sovrummet och bänken där ut i hallen. Kört i gång tvätt och ja, bara plockat här hemma.

Vid 12 möter vi upp Katarina, Niclas, Daniella och Lizette samt Therese, Jimmy och Lucas med kamphundarna och deras hundar för en promenad. Men det var något matt-jippo där så vi fick helt enkelt ta ett annat stället så hundarna fick springa av sig. Sen blev det en runda på Malmborgs och kramas med töserna och handla till kvällens middag!

Sista dagen sjömannen är hemma och i dag ska vi minsann ( till vissa läsares lycka ) äta en redig söndagsmiddag. För enligt vissa kan man ju inte äta ex. korvstroganoff på en söndag, för då ska det minsann slås på stort och det ska vara en maffig söndagsstek haha. I dag blir det alltså dansk fläskestek, nypotatis och hemmagjord brunsås och rödkål. Ja jag lyxar nog fan till det med ett glas bubbel med  .. bara för att jag kan !

Nu kolla tvätten , hänga upp den och tömma diskmaskinen och snart påbörja maten. Jag blir fan hungrig av bara tanken av att få trycka in massa fläskestek. Så jeffla gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta 4 september, 2016 at 14:07

  Vilken härligt myspysig hundhög!

 • Reply Tina 5 september, 2016 at 09:54

  Åh vad gott med fläskstek! Var det med svålen på också? Mums! Nästa gång vill jag ha en inbjudan 😉 PUSS

  • Reply tommytott 7 september, 2016 at 18:57

   Yes, vi gör alltid med den knapriga svålen – asagott! Puss!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.