Livsstil

1 Januari 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2015 är nu ett avslutat kapitel, vi har vänt blad och har nu ett oskrivet kapitel i livet att påbörja. Ett tomt blad, ett nytt orört kapitel som ska fyllas med både glädje och sorg, jag hoppas och tror på mer glädje. 2016 kommer och ska bli ett bra år!

Nyårsafton blev fantastik. Bjöd på både gott tilltugg, fantastisk stämning på jobbet och utspilld pommac vid entre dörren på vägen ut. Jag skrattade så tårarna sprutade och nästan kissade på mig. Kamphundarna har njutit av all uppmärksamhet, suttit i knä och Gizmo har skött sig exemplariskt , men totalvägrade att kissa vid 01 då det fortfarande sköts en del fyrverkerier.

Jag har fruktansvärt ont i lederna, svinkallt men mysigt var det att stå på trappen, skåla i pommac och se fyrverkerierna. Trist att det regnade, men vi höll humöret uppe. Det känns i lederna att jag stod ute lite för länge, även fast det inte var extremt länge vi stod ute.

Hur var er nyårsafton?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Twiggy 1 januari, 2016 at 16:39

  Låter ju som en helt okej nyår endå! jag är taggad på 2016 🙂 Själv firade jag dock in det nya året på jobb haha, men det var helt okej endå!

  • Reply tommytott 2 januari, 2016 at 01:58

   Ja jag firade oxå det nya året på jobb. Vilket i sig var rätt skönt! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.