Livsstil

Fantastiska ni

Tack för att just du är du.

Dra ballen i gruset vilken kärleksstorm det varit här inne under natten.  Vilket engagemang och vilken positiv respons från er alla gällande ad-links och sponsrade inlägg och att det är en självklarhet att den som driver bloggen ska kunna och ha möjlighet att kanske få in lite pengar för sin tid, sina alster. Tack, tack tack – genast en lycklig bögjävel.  Herregud vad roligt det hade varit om aktiviteten i kommentarerna var lika i varje inlägg !  Jag blev dessutom tipsad att när jag skriver ut att det sponsrade länkar längst upp i inlägget så behöver jag inte skriva ut att det är ad-links, så inläggen blir lite snyggare. Jag får helt enkelt se om jag kör på båda markeringarna.

Vänta en sekund. Ska bara fylla på glaset med kaffe.

Ser ni att jag trimmade ner skägget rejält i går? Jag var så trött på längden, det kliade och jag har i drygt en vecka eller 2 funderat på om jag ska kapa ner det eller inte, men i går tog jag ett beslut, ställde in skäggtrimmern på 3mm och så gick jag loss. Jävlar vad långt skägg jag hade, 3 cm åkte och jag skickade en snap till sjömannen och fick till svar – så mycket snyggare. Jag växte de 3 cm av kärlek. Vad tycker ni? Jag tycker det känns bättre med denna längden och så får man bara snygga till kanterna så det hålls cleant.

I dag vaknade jag och känner mig piggare så jag ringde jobbet och friskanmälde mig. Nu är jag trött på att ligga hemma och inga symtom på influensa/kräk sedan ett par dagar, så nu blir det jobb hela helgen med min snornäsa och hosta. Det ska jag nog fixa.
Dessutom kände jag i dag när solen strålar från en klarblå himmel att jag behöver komma ut en runda, få lite d-vitamin och frisk luft. Ni behöver inte vara oroliga, det är inget träningspass utan en promenad och så tvingar jag med syrran. Vi tar en promenad in till stan då vi båda är lediga och tar oss varsin latte. Har nämligen hittat ett fik som jag gärna vill kolla in.  Kameran hänger med så jag kanske försöker fixa lite härliga outfit bilder i snöhelvetet oxå. Vi får se, men en sak är säker – Jag går all in med kläder i dag. Vinterjackan åker nog fan på för andra gången denna vinter haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenny 1 mars, 2018 at 11:06

  Du är bara bäst ❤

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 11:08

   Tack Jenny <3

 • Reply Louise 1 mars, 2018 at 11:19

  Jag har full mundering.Jacka,mössa,termovantar och termobyxor när jag går ut.
  Vill bara att skitvintern ska försvinna. är för tusan första vårmånaden idag ju.
  Skönt med sol innan snön ska börja igen.

  Ha en fin dag.

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 11:22

   Haha , tänk om jag kunde vara så klok haha!
   Ja jag som i januari redan kände, våren is here men det sket sig!

   Ha en fin dag du med!

 • Reply Christer Holm 1 mars, 2018 at 13:24

  Fortsätt som du gör, det fungera bra 🙂

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 16:25

   Tack Christer! I will! 🙂

 • Reply Mariann 1 mars, 2018 at 13:34

  I Kristianstad där jag jobbar är det barmark … 2 mil därifrån i Åhus där jag bor har vi 15 cm snö, snorhalt och betydligt kallare!

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 16:25

   Det är helt sjukt. Tydligen är det ingen snö alls i helsingborg. Och i Trelleborg där jag jobbar går inte skolbussarna , vissa verksamheter har stängt pga alla snö så folk inte tar sig till jobbet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.