Livsstil

1 juli

Välkommen första Juli.

Söndag och den första Juli, en av Sveriges vackraste och bästa månader. Inte bara för att jag fyller år utan nu börjar högsommaren, på riktigt och det bjuder svärje självklart strålande som och tropisk värme. Bara syn att man ska jobba denna dagen.  Men hej, arbete ger frihet sägs det. Och dessutom nu är det bara drygt 1 månad och eventuellt + någon dag innan jag går på en efterlängtad och välförtjänt semester, som jag längtar.

I går kväll när jag kom hem från jobbet fixade jag med kamphunden och sen hoppade jag direkt ner i loppelådan och innan klockan var 00 så sov jag som ett litet barn, vaknade 05.30 av mig själv men somnade om till kl 9 i morse. Fortfarande trött men mer utvilad än vad jag varit på ett par dagar – its a hallefuckinglullejah moment.

Eftersom jag jobbar ett kvällspass i dag och ett morgonpass i morgon så händer inte mycket här på hemmafronten. Det är bara vila och slappa innan jag ska ge mig iväg till jobbet och i dag tar jag bilen igen, det är gratis parkering och det var så skönt i går att vara hemma på knappt 5 minuter. Speciellt när jag var så trött som jag var.  Men nu så ska jag hinka i mig min latte, mina nocco är slut så jag började nästan gråta och små fixa här i bloggen. Jag försöker få till att man ska svara på en Quiz innan man kan publicera sin kommentar, för att minimera spamkommentarer som tar sig igenom filtret jag har installerat, men jag är tydligen svin trög och får det inte att fungera.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.