Livsstil

En sliten kropp

En tuff vecka resulterar i en sliten kropp.

Nu är kroppen riktigt sliten efter denna veckan. Denna gången när sjömannen åkte på jobb kände jag när jag gick till jobbet i tisdags att detta kommer bli en tuff tid när han är borta så länge och för att jag inte ska ligga hemma och vara nere och ledsen har det varit fullt ös denna veckan. Häng med vänner i tisdags kväll, i torsdags gigantisk AW och i går träffade jag upp en fantastisk kollega och vän, hans blivande fru som jag äntligen fick träffa och en av tärnorna för lite häng på Lilla torg, lite vin och snack inför det kommande bröllopet till hösten – otroligt mysigt och jag borde hänga med Andreas mer, det finns nog ingen bättre vän än han.

Som ni vet så har jag ju haft lite problem med min mage sedan förra veckan och att dricka vin som denna veckan var ju fan inte ett smart val. Det har inte varit mycket sömn de senaste nätterna pga värk i magen och inte nog med att jag har jobbat och roat mig så har jag typ dygnets alla timmar jag varit vaken redigerat foton och oroat mig över en lite kamphund som inte mått så bra, hon har inte velat äta så bra, kräkts och varit dålig i magen  .. Så det är inte konstigt att min mage säger i från av all stress och skit. Men i går och i dag har kamphunden varit sitt vanliga jag, skällt på andra hundar, ätit och druckit som hon ska. Så nu kan jag släppa det och fotona är iväg skickade så jag kan släppa det med. Det är ju en stressfaktor att veta att jag har massa bröllopsfoton att redigera och som brudparet vill ha så fort som möjligt, så nu har ännu en stressfaktor försvunnit.

Så nu har det varit en vecka med mycket roligheter och alldeles för mycket onyttigheter och för mycket stress. Så nu blir det skärpning i både kost och träning. På måndag kör jag i gång med gymmet igen och regelbundna och bra måltider. Med tanke på min fibromyalgi och känsliga mage så får man ibland göra uppoffringar som gör att kroppen tar mer stryk än vanligt och det är värt det ibland, men nu  har det blivit lite för mycket av det goda och för mycket stress.

Ville bara flika in här lite snabbt och säga att jag lever och är trött som fan, glad och saknar sjömannen massor. Men jag lever och ska nu ladda upp för helgens jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.