Livsstil

Måndags fys

Måndags fys.

I dag gjorde jag comeback på gymmet och det var ju på tiden, för nu har jag inte varit där på ett par månader och känner att börjar jag inte använda det igen så är det lika bra att jag säger upp det. Det var ju perfekt när jag hade gymmet runt hörnet, men nu måste jag ta bilen och så är man i husvagnen, jobbar eller helt enkelt har en lat ursäkt för att inte ge mig iväg, men det får vara nog med dom nu. Så ikväll körde jag ca 40 minuter på löpbandet med intervaller och det ser ni ju här ovan, att gå i rask takt och försöka ta en selfie är ju ingen höjdare , trots en grym kamera i telefonen.  Det var riktigt skönt att få svettas ordentligt och att röra på mig.

Annars så är det varmt som fan ut och jag har en dag ledig i morgon. Ingen sovmorgon här inte eftersom jag ska upp och tvätta kl 8. Det gäller att försöka få in en tvättad när man är ledig, för när jag jobbar så hinner jag inte hem tills den börjar eller så hinner jag inte klar med tvätten innan jag ska iväg på jobb, så jag får helt enkelt skita i sovmorgon och kliva upp och tvätta.  Förutom tvätten så ska ju hemmet tas hand om, hunden ska ha sitt och samtidigt så känner jag för att åka och sola på eftermiddagen och bara ligga och lata mig, för det är något jag känner att jag skulle behöva. Men det suger att dra till stranden själv, men vi får helt enkelt se hur jag gör. Förhoppningsvis har jag ork att ta mig till gymmet även i morgon!

Nu ska jag strax kleta på lite hårborttagningsmedel på bröst och mage, in i duschen och sen ska kamphunden få sin kvällspromenad innan vi hoppar ner i loppelådan och försöker hitta john blund. I morgon kommer det upp en tävling på instagram och för er som inte har instagram men har Facebook kommer kunna tävla där, och har ni både instagram och Facebook så kommer ni ha möjlighet att tävla på 2 ställen och därmed öka era chanser.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.