Livsstil

14 000 steg, 1.2 mil och stämning på Malmö museum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klappar mig själv på axeln och ler stort och känner mig så jävla nöjd, dock rätt öm i vissa leder, men promenad blev det minsann i dag, 1.2 mil och 14000 steg senare är både vi och kamphundarna rastade. Och nej, lugn nu .. kamphundarna har inte gått den stora rundan.

Vi gick till syrran och drack kaffe, med mjölk innan vi begav oss på promenad till västra hamnen för slutbesiktning av deras lägenhet. Besiktningskvinnan hälsar och säger – Tommy, du är bloggare. Jag blev ställd, men ja det stämmer haha! Besiktningen gick igenom och vi traskade vidare då vi bestämt oss för att vara kulturella och besöka Malmö Museum, men jag var mest nyfiken på Akvarier avdelningen med fiskar och reptiler, men lite konst och gamla möbler och uppstoppade djur tittade vi oxå på. Självklart höll jag en mogen nivå och direkt när jag såg en stor brun hög i en glasmonter utbrast jag – Kolla bajskorven och kramas och vara lite närgången med människan med djurhuvud var jag ju oxå tvungen att vara.  Ja, det är tydligen lov denna vecka så hela Malmös barnfamiljer var ju på plats och lät sina barn springa rundor där inne, föräldrarna var inte så superglad över mitt bajskorvsvrålande eller kännande på de delar som ingen annan känner på – Slappna av för fan och håll koll på era barn i stället, ni ska vara glada att det inte kom könsord från mig!

Vi lunchar på kronprinsen, china buffe, hämtade paket till syrran och sen hem och hämta kamphundarna och ta med dom på promenad bort till tobaksaffären och nu är vi hemma och jag ska kasta mig i sängen och vila kroppen och le stort .. Fibromaffian har nog ett och annat att tycka till om att jag varit så aktiv trots värkande leder 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Johanna 22 februari, 2016 at 22:11

  Kanske lite kändis varning på dig 😉 //besiktningskvinnan

  • Reply tommytott 23 februari, 2016 at 10:41

   Haha .. Åh du är här inne igen, men ingen kändisvarning på mig. Men syrran sa när vi gick – Totten, dig kan man fan inte ha med någonstans, jag ska börja ta betalt av dig när vi umgås för alla människor som säger hej och känner igen dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.