Livsstil

Fibromyalgihelvete, pk kärringar och ingen mjölk

Måndag och jag har sovit så fruktansvärt dåligt.  Jag sover ofta naken för att lufta härligheten, men i natt vet jag inte vad jag höll på med. Jag tagit mig av sängen p.g.a värken i benen och höfterna , sprungit in i köket och druckit vatten och sen lagt mig igen. Tidigt i går kväll spatserade jag runt naken här hemma, men i natt när det är som mörkast, då var det tydligen superviktigt att leta fram ett par boxershorts och kränga på sig?! Skjut mig och fibromyalgimonstret “Ernst-Hugo 90+”.

Att spela bowling i går var ju fantastiskt kul, i natt var det inte fullt lika kul och att ta sig ner för trapporna i dag på morgonpromenaden med efterblivna hundar var absolut inget upphetsande .. alls!  ” Ernst-Hugo 90+” har satt sig duktigt på mina höftleder under natten att jag helst av allt vill ha en rullstol, men i dag ska jag fan ut på en pw. Helgens intag av kalorier ska fan förbrännas och försvinna lika snabbt som jag intog dom.

Allas våran älskade Meekatt slog huvudet på spiken igen och i går skrev hon om barn som härjar runt och vilket språk de använder till föräldrarna, att föräldrarna inte får barnens respekt och dom inte lyssnar på dom. Direkt när jag såg rubriken på inlägget – Vafan föräldrar!? Så tänkte jag direkt – Nu kommer pk kärringarna fram och de perfekta morsorna är framme igen och önskar livet ur en av sveriges mest älskade och bästa föräldrar?! Och ja, har man inget att klaga på i hennes inlägg så måste man klaga på språket. Jag kunde inte vara tyst, så en kommentar lämnades.

Så .. Måndag morgon, det fanns typ 1 cm mjölk kvar i förpackningen då vi glömde köpa mjölk i går så i dag delades mjölken ut mellan mig och sjömannen för att få en liten känsla av latte i morgonkaffet, jag misslyckades och i dag får jag nog fan springa till dass för att inte det ska bli kladdigt mellan ballarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Våren försöker slå sig fram- Välkommen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna Kindstrand 22 februari, 2016 at 13:05

  Haha…vilken morgon!! 😛 Vet inte vad som lät värst. Kan det vara pk-kärringarna eller brist på mjölk – som jag dricker minst en liter om dagen 😉
  Mvh
  Anna

 • Reply Annika 23 februari, 2016 at 03:19

  Förstår inte folk som retar upp sig så på vad folk skriver på sina bloggar. Om du inte gillar det du läser så läs inte då. Internet är ganska fantastiskt så d e bara att trycka på en knapp så slipper du läsa.
  Tycker att du och Meekatt verkar vara helt underbara människor och önskar att jag fick träffa er i verkligheten nån gång. Ni skriver så bra på era bloggar båda två (Hittade dig via hennes blogg 🙂

  Stor Kram / Annika

  • Reply tommytott 23 februari, 2016 at 10:41

   Tack så jätte mycket! 🙂
   Ja dessa troll som cirkulerar på nätet kommer vi aldrig i från och speciellt inte vi som faktiskt är ärliga och inte vill ha något rosafluff fluff här i livet!

   Ha en fantastisk dag och tack för att du är en fantastisk läsare! <3
   KRAM

 • Reply Tom 6 juni, 2016 at 21:20

  Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my site something like that.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.