Livsstil

Lördag, nya celsius och kvällsjobb

Godmorgon lördag. I natt har jag sovit nästan 10 timmar non stop. I går kväll var jag och Chanel hemma hos Lizette och Mattias på tacofredag och tanken var att vi skulle se film oxå, men det blev inte så, Matte H kollade på navy csi och jag och syrran spelade yatzy och något mer spel innan jag tackade för mig och Chanel vid strax efter 21. Jag mådde skit då jag i går på morgonen vaknade upp och förkylningen tagit omtag och jag var tung andad hela jävla dagen.

Lördag och jag funderar på varför jag inte gick in på nespresso butiken i går och när jag ändå var på gågatan och gick och köpte mig ett par rör med kaffe. Är huvudet dumt så får kaffetarmen lida, så i dag börjar jag morgonen med att köra i gång en maskin med jeans, rasta kamphunden och sen hinkar i mig den nya celsius, den smakar mycket bättre i dag än i går, den är nog inte så dum ändå haha!

Resten av förmiddagen blir till att fixa med de sociala medierna innan jag traskar iväg och kör ett kvällspass på jobb, jobbar kväll lördag och söndag och avslutar helgen med ett morgonpass på måndag. Föresten, är den någon av er som är synsk? För vart i helvete kan jag ha lagt min självutlösare till Mr Nikon?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.