Livsstil

Ett glas vitt och skratta så tårarna spruta

dsc_3273

Denna dagen alltså. Jag är helt galet slut men jag är fylld av energi ,skratt och kärlek!  Dessutom så publicerade jag ju första videon i min julkalender både på instagram och på facebooksidan, Tommytott , och den är så uppskattade. Underbart!

I dag har jag varit och fått mina nya anställningspapper som ska skrivas under och skickas in i morgon, jag har även fått utkvitterat egna nycklar och ett tillfälligt passerkort så jag kommer in över allt själv. Sen skulle min kära kollega Maria hjälpa mig att lägga en beställning på ett eget passerkort, och fy fan vad jag skrattade, det krampade i magen och tårarna sprutade och Stina sitter bara och skrattar och frågar i fall Maria är arg på mig. Systemet fuckade up ordentligt och jag vet inte varför det bara blev fel, så i morgon får jag dra till nya jobbet och snacka med chefen och kolla vad fan som gick fel. Men jag kan med handen på hjärtat säga, att det känns verkligen superbra att jag tagit det beslut jag tagit gällande jobb!

Nu andas jag ut här hemma, har tagit mig ett glas vitt för att jag är värd det och så bråkar jag med Gizmo. Vad är det för fel på den hunden? Han gör mig galen. Nu jävlar har han lyckas komma på hur han ska göra för att lyckas få upp den stängda dörren till vardagsrummet och så skäller han på mig, jag skäller tillbaka och sen börjar jag viska och säga, det är natt nu, grannarna sover så vi får tänka på våran ljudnivå. Och så skäller han högt igen .. hundjävel!   I morgon är en ny dag, en ny lucka i julkalendern och så ska jag eventuellt åka med Annica över till Danmark och hämta hem en orm till henne .. Fantastiskt!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.