Livsstil

Senaste sökorden

Måndag och kära vänner, ni har glömt att påminna mig om att jag ska lägga upp ett inlägg om senaste sökorden. Fy skäms på er , det var nästan så att även jag hade glömt detta. Jag hade till och med gjort mig klar för natten och lagt mig när jag hörde på tv om sökord och genast kom på att , helvete oxå .. jag måste blogga haha! 2 inlägg i dag .. its a hallefuckinglullejah -moment!

Veckans sökord.

Veckans sökord har likt från förra veckan inte alls vikt av banan. Vi fortsätter med sommar, nakenhet och snuskerier. Vad gör sommarvärmen med er? Lets do this.

Nakenbad i Malmö  – Brygga 10 <– japp, jag vet exakt nummer på bryggan för jag har varit där ett par gånger. Iklädd badshorts tillsammans med ett par tjejkompisar för ett par år sedan. Det var bara en gång en sommar för många år sedan , när vi var ensamma där efter att vi varit på alsång på Limhamn som jag vågade näcka haha.  Att vistas på ett nakenbad med kläder på är ju som upplagt för att bli utstirrad. Men trots att man inte har mer än vad gud gav en så känns jag mig inte bekväm med näcka bland pleti och kleti.

Potatis och kebab hemma – Nakenhet och mat är ett återkommande tema här bloggen som ni efterfrågar. Kebab och potatis? Det kan kanske vara en god kombination, pommes och kebab har jag käkat och nog för att pommes potatis men jag misstänker att ni tänker på kokt potatis. Jag har inte testat den kombon. Jag och sjömannen äter typ aldrig potatis. Ibland kan det vara gott men helt ärligt så äter jag hellre sallad. Eller Pommes. Kokt potatis är gott någon gång per år.

Fuktig i trosan – ( jag tittar ner och kollar om krigaren sitter kvar ) – Den gör det. Thanks god. Jag är fortsatt man och använder boxershorts haha. Men fuktig i trosan är ett uttryck som många, även vi män kan använda. Antingen är man svettig eller så är du kåt så det fuktas till. Båda kan ju vara trevliga beroende på aktivitet och vart man befinner sig?

Det var de nyaste sökorden här i lé-blogg.
Nu får vi se vad som sker till nästa vecka, jag ska nu när jag lämnar datorn faktiskt skriva upp varje måndag ett par veckor fram att jag ska publicera veckans sökord till er, ni verkar uppskatta det .. kanske blir det fuktigt i trosan av skratt?

Må väl, njut av solen och glöm för fan inte solskyddsfaktorn. Kräft-säsongen är väl inte nu va? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.