Livsstil

Ledighet, hundkräk i sängen och inget ligga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag kom hem från jobbet i går vid 23.50-24.00 , gick ut med kamphundarna och gjorde mig ett par nattmackor innan det var tid att hoppa ner i lopplådan och försöka sova. När kamphundarna har gått under täcket och lagt sig tätt intill mig så helt plötsligt hör jag ett kräkljud och blir alldeles blöt på låret.

Tack som fan Chanel, var du tvungen att kräka ner både din pappa och lakanet. Klockan var 01.15 och det var bara att kasta ut kamphundarna i hallen och slita av lakanet. Då var jag så trött så jag orkade inte bry mig mer, tvättade av mig och la mig under täcket igen utan lakan.

I går när jag var på jobb så skickade sjömannen sms om att jag skulle skriva när jag kommit hem från jobbet, som han brukar skriva när jag jobbat kväll och han är på jobb, men i går fick jag bara en känsla att han ville mig något. Och mycket riktigt, han skulle informera om att han INTE kommer hem i morgon ( onsdag ) utan först torsdag kväll, för att han och Maja ska stå på en mässa i Uddevalla och informera om företaget och ta cv av arbetssökande inför sommaren. Men för fan?! Jag får fan aldrig ligga!

Jag är ledig i dag, tvätten är i gång och jag är toksugen på vegetarisk sushi. Jag ska nog fan försöka övertala syrran att vi ska köpa det, ta med hem och käka hos henne. Hon är sjuk så jag får väl hjälpa lite henne under dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 8 mars, 2016 at 12:54

    Ohh grr kräk är ju så vidrigt, men ja vad göra. Cool tröja =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.