Livsstil

Gubbar på cykel, to-do-list och inredningsdetaljer

Snygga inredningsdetaljer.

Kan ni gissa vem som är trött i benen i dag? Det känns minsann i benen att det har varit en aktiv dag och tror ni jag har hunnit med att göra allt som jag hade på min lista att göra ? Nepp , långt i från haha. Men det har varit en riktigt skön ledig dag. Jag har till och med blivit en sån där cyklist som skäller på andra, gubbar ska fan inte vara och cykla, för ska man svänga så cyklar man inte mot övriga i trafiken och tror att man ska kunna komma undan .. Idiot tyckte han att jag var haha.  Och så här ser vår to-do-list ut nu och vad som är kvar:

Morgon promenad
Lämna över en växt som jag sålt
Mata djuren och mata Annicas djur
Kolla till stugan och hämta krukor
– Handla på MM Sports
Cykla minst 1.5 mil
– Fixa med växterna
– Dammsuga
– Tvätta

Det som är överstruket hann vi med. Det blev 7.5km morgonpromenad och cykelrunda på 2 mil. Så benen är trött i dag och djuren hade det bra, stugan stod kvar och vi började kratta löv i trädgården men det var så jävla mycket så vi får nästan ta en dag där vi lägger fokus på trädgården i stugan, för även den behöver kärlek vintertid.

Jag är inne i en göra om hemma period. Jag vill ha nya inredningsdetaljer här hemma och få det ännu mer mysigt.  Det har kommit in lite nytt, men mer vill jag ha in. Jag vill ha nya filtar och kuddar till soffan, lite nya ljusstakar, nya vaser och ja .. få lite mer satan vad fint det är här hemma. Men det kommer!

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.