Livsstil

24 dagar senare, årets första fredag och tappatvålenfredag

Sjömannen kommer äntligen hem!

Fredag och vi vaknar upp trötta men gladare än någonsin, för i dag kommer äntligen sjömannen hem efter 24 dagar till sjöss. Det har verkligen känns som en evighet denna tiden han har varit ute, men nu jävlar kommer han hem och jag är så glad att jag är långledig i helgen och får vara hemma och bara pyssla om den trötta sjömannen som vi får hem. Men jag är så glad att han bara kommer hem om han så sover bort tiden så får jag ha honom hemma.  Det är alltså en tappatvålen fredag på årets första fredag? Its a hallefuckinglullejah moment.

I går kväll funderade jag på om jag skulle dra till gymmet idag på förmiddagen men jag vet och känner min kropp är att efter ett litet uppehåll så är det inte smart att träna 2 dagar i rad och i dag kan jag säga att beslutet att skjuta upp det till i morgon är det bästa ( efter att sjömannen kommer hem ) för jag har sån träningsvärk blandad med ledvärk. Fibromyalgi monstret “ernst-hugo 90+” älskar mig verkligen inte i dag.  Men jag är sjukt glad och njuter faktiskt av träningsvärken lite, det känns konstigt nog så jävla skönt haha.  Så i morgon lördag kör jag ett förmiddags pass. Nu jävlar haha!

Jag har inga större planer för dagen, jag ska tömma diskmaskinen, dricka upp min latte och så ska jag och kamphunden springa här hemma och ivrigt vänta på att det plingar till i mobilen med meddelande att han är på väg hem och vart jag ska hämta honom. Längtan är brutal.

Vad har ni för fredagsplaner? Har ni kommit i gång med en lugn jobbvecka efter jul och nyårsledigheten och njuter av en ledig helg eller har ni jobbhelg framför er?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 4 januari, 2019 at 10:31

  Så säg mig, var är tvålen, vänner?
  Ser ni tvålen, vänner?
  Undran och skräck jag känner – var var var?
  Jag undrar blott: var är tvålen, broder?
  Ge mig tvålen, sjömannen!
  Söken och leten tåligt
  Va’ de’e det dåligt
  Utan tvål
  (Skum, skum, skum)

  • Reply tommytott 4 januari, 2019 at 10:37

   hahahah 😀

 • Reply Patrik 4 januari, 2019 at 11:38

  Det blir en lugn helg hemma och förhoppningsvis lite träning!
  Önskar dig superskön tappatvålenfredag 😉

  Kram
  Patrik

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.