Livsstil

Fredag, ICIW och packning

Snyggt från ICIW.

Fredag och i dag slog jag upp mina ögon vid 5 tiden. Trött som fan men jag behövde tydligen rasta krigaren och sen tvingade jag mig själv att försöka somna om och somnade om till efter kl 9. Jag log mitt mentalt störda leende samtidigt som jag kände att fan jag missat mycket. Jag är en människa som vill få ut så mycket som jag bara kan på mina lediga dagar, men jag behövde sova och det behöver man ju ibland.

Jag klev upp och skickade en snap till sjömannen. Fick ett sms med frågan om jag var ledig i dag och om så var fallet om jag kunde packa det vi ska ha med till stugan och köra ut det så att vi inte har någon packning i bilen när han kommer hem på söndag, utan att vi direkt kan köra och hämta bord och stolar som vi har bokat. Det är så snyggt och självklart packar jag och ska fixa detta under helgen så det är klart. I dag är det tvättning och packning på schemat inför att vi flyttar ut till stugan på heltid under semestern.

Jag började denna morgon med en morgonpromenad med kamphunden, latte och nu kör vi en nocco, första maskinen är i torktumlaren och andra maskinen tvätt är i gång. Det blir en 60, en 40 och 30 maskin. Sen så spanar jag in den snygga t-shirt från  iciw som jag tydligen inte hade tagit ut förpackningen, som låg i skåpet. Så jävla snygg. Jag har pratat med syrran och thea på telefon och jag och kamphunden ska troligen till dom ikväll en runda, vi har inte sets på 4:a veckor så nu är det på tiden att vi ses igen. MYS!

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.