Livsstil

2 veckor har gått, kyla och en date med en vän

dsc_2946

God eftermiddag godingar. Så har tydligen min kropp sovit klart för i dag och jag vaknade pigg och utvilad strax efter 12? Vad händer där ? Låg kvar en stund i sängen och försökte somna om en stund, men kamphundarna stirrade på mig och kroppen ville inte somna om, så det var ju bara att kliva upp, snygga till sig och rasta kamphundarna.

När jag kom in skickade jag sms till min älskade vän Annika. Vi bestämde i går när jag var på jobb att vi ska ses när jag vaknat. Hon jobbar till sjöss likt min sjöman och är borta 14 dagar så vi ses inte så där jätte ofta och nu behövde vi båda en dos av varandras galenskaper haha!  Det är riktigt kallt ute, en maskin tvätt är i gång och jag slappar lite innan Annika kommer så vi ska på triangeln och kolla lite, sen lunch eller en fik. The time will tell, men mr Nikon följer självklart med.

Torsdag och jag har redan klarat av 2 nätter, bara 3 jobbnätter kvar nu och i dag har det gått 2 veckor sedan min älskade lilla Prinsessa somnade in. Jag kommer fortfarande på mig att jag kollar efter henne, hon fattas mig och det är ingen liten Prinsessa som ständigt tittar på en och vill ha hjälp upp i soffan för att ligga på filten och mysa och bara vara … Och hur det går för de andra 2 kamphundarna utan henne? I will tell you later.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.