Livsstil

Sunday by the pool

Söndag vid polen.

I dag vaknade jag vid 8 tiden , klev upp och gick ut med kamphunden. Vi la oss i soffa och jag somnade om och därefter har syrran försökt få tag i mig. Jag fick panik när jag vaknade och insåg att det inte var länge kvar innan jag och kamphunden skulle möta upp Christoffer och att vi skulle dra ut till Wanda och Tommy på Almåsa för en dag i solen, hänga och bada i poolen. Jag hade inte packat ner det jag behövde och hade inte hunnit varit iväg på affären som jag planerat innan heller för att handla solskyddsfaktor, nocco och salt.

Så i dag har vi hängt ute på Almåsa, jag har solat typ hela eftermiddagen och badat lite i poolen. Snackat skit med fantastiska vänner och Chanel har sprungit runt i trädgården, legat i skuggan och i solen och bara varit. Det är underbart att kunna ha med henne och att bara få ligga i solstolen och njuta av solen och höra ens vänner runt en är underbart.

Det var framplockat massa gott till grillen från frysen så i dag blev vi bjudna på middag och jag fick med mig en matlåda hem. Nu har jag rastat bebisen, duschat och lagt oss i sängen. I kväll är vi trötta så det blir en tidig kväll för oss i dag. I morgon ska jag iväg på äventyr. Som jag längtar efter morgondagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.