Livsstil

Friyay, gymmet och bubbel på kylning

Friyay och 3 dagarsledighet väntar. Herregud så skönt och jag hade planer på att träna med syrran i eftermiddag och ta sovmorgon, men vid strax efter 7 tyckte visst kamphundarna att det var tid att vakna, speciellt Gizmo som är helt störd och kryper in i mitt påslakan i natt och lägger sig och gnäller för att han inte tar sig ut ! Jag säger med skarp ton tar man sig in så får man fan ta sig ut och vänder på mig. Jag kunde inte somna om eftersom han är en jävla gnällröv och pep som fan, hundjävel.  Vid 8 klev jag upp, gav de mat och bråkade med Chanel som ska tramsa som fan med maten .. igen.  Sjömannen gick på coop och handlade mjölk och yoghurt , jag fixade latte och så åt vi frukost.

Jag orkade inte vänta med gymmet till i eftermiddag så jag tog på mig kläderna och drog på gymmet och joinade pensionärsligan och 2 sparrisar likt mig. Körde bröst och biceps och träningsvärken i ben och magen från i förrgår är ett faktum och det gör så jävla ont. Men nu har jag verkligen bestämt mig, 2 dagar i veckan ska jag träna .. minst! Så vem står redo med piskan ?

Nu ska jag leta upp lite papper, anställningsintervju väntar och det är med delad känsla i kroppen. Jag trivs så jävla bra i slutenvården bland kollegor och barn och ungdomar men lasdagar närmar sig och eftersom det är osäkert om jag får förlängt vik så måste jag se mig om, så i dag är det intervju som gäller. Jag skriver aldrig om jobb, men nu kom det en liten groda. I eftermiddag ska vi eventuellt få hjälp av Matte H och att dra fram husvagnen en bit för att palla upp den lite bättre än förra säsongen då den satte sig ordentligt förra sommaren. I dag börjar nämligen campingsäsongen på campingen vi är på somrarna och eftersom jag är ledig i 3 dagar och sjömannen är hemma så är sugen på husvagnsmys stort. Vi får se i fall det blir husvagnsfix i helgen och om vi blir kvar där nere, vilket jag hoppas – bubblet är på kylning och jag ska nog övertala sjömannen att dela på en flaska ikväll – för att fira livet och oss!

Happy friyay everyhopa – take care of the loved ones!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.