Livsstil

Trötthet, jobbiga kamphundar och för lite ledighet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta är absurt, det borde vara olagligt att bara ha en dags ledighet på en vecka och jobba 6 av 7 dagar. Jag är så trött i kroppen och värken är ett faktum, detta fungerar verkligen inte in längden.  I går fick sjömannen hem sin nya länk till klockan, men då han vunnit en ny Iwatch så tog jag över den han fick av mig och eftersom den nya är större, så passade ju länken bara min klocka .. 😉

Klockan 6 väckte kamphundarna mig i dag igen, Chanel och Prada hade brottningsmatch och juckade för fullt på varandra. Jag blir så jävla trött på dom så dom åkte ut i hallen, Gizmo fick stanna kvar i sängen men det tog bara drygt 30-60 minuter sen hörde han de små hormonstinna damerna i hallen så han åkte ut i hallen han med.  Prada springer runt och gnäller och Chanel springer framför och lyfter på svansen till henne. Jag är så trött på löpperioden och det här med att kvinnor blir på kasst och konstigt humör när dom har den där veckan. Tänk er då 2 löptikar som blir helt rubbade i huvudet under ett par veckor. My god vilken tur att jag är gay och inte har ett förhållande med en kvinna som en gång i månaden får sina frispel.  Må löpperioden snart vara över och ja, jag funderar skarpt på att få skiten bortopererat på båda 2 så man slipper detta möget.

Igår kväll bjöd vi syrran och Matte Hå på middag, hemmagjorda köttbullar och stuvad vitkål. Sen traskade vi över till dom och kollade på den sista skräckfilmen vi hyrde förra lördagen eftersom vi annars inte kunde se den då jag jobbar 4:a kvällar i rad. Grym film.

Det blir en slappeförmiddag och bara vila innan jobbet kallar 13-21.30. Sjömannen kör mig till jobb i dag då han måste fixa med bilen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 14 april, 2016 at 19:45

    Ohh drygt att de ska hålla på tidigt på morgonen, gaah, kan man inte avskilja dem då på något vis, eller står de och piper efter varandra då?

    ja låter lite att vara ledig 1 dag bara

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.