Livsstil

3 shoppingcentrum, en flaska prosecco och ett 18 pack lambi

dsc_2799

3.5 timmars sömn och sen var jag uppe på benen igen. Jag vaknar upp till strålande sol och det ger ju en lite extra glädje, men det varade bara för stunden. En dusch och snygga till sig och när jag snyggat till mig och tittar ut så är där massor med moln och solen får kämpa att ta sig igenom. Tack, där fick man för att man försöker vända på dygnet direkt och ta vara på ledigheten.

Vi gav oss ut på jakten efter en jacka till mig och leta cargobyxor till sjömannen. En runda på Emporia, en del könsord och jag stod och tittade på skor istället. Helvete vad snygga skor det finns. Men det var ju jacka jag ville ha, sjömannen hittade cargo byxor men han kan fan inte bestämma sig för färg, så han väntar. Ett stopp på Mobilia och där hittade jag ingen jacka heller och slutligen tog vi en snabb runda på Triangeln. Tror ni jag hittade en jacka? No. jag förstår det inte. Bli inte modeintresserad eller ännu värre, kräsen bög. Lord have mercy, inte konstigt att jag blir tunnhårigare för varje dag som går.

Shoppingrundan slutade alltså med ett 18 pack lambitoalettpapper , en flaska prosecco och lite snus!  Jag får alltså njuta av bubblor, snus och ha en lycklig gumpalalla ..det är ju inte fy skam och bara det kan ju bli en bra lördag. Nu ska vi snart göra oss klara för i bilen påväg till Emporia pratade sjömannen med Wanda  och vi blev hembjuden där ikväll för middag och mys. Jag tar med mig prosecco så bubblar vi.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.