Livsstil

Första veckan avklarad, tröttast i världen och kostfunderingar

image

Ni anar inte hur trött jag är men ändå så glad. Det här med att arbeta natt och ställa om kroppen till att börja jobba dagtid är en match och i dag var var jag verkligen så fruktansvärt trött när klockan ringde att jag mådde illa av tröttheten, klev upp från sängen och tittar ner, ja det var ju i alla fall en del av mig som var morgonpigg ..skönt att det fanns ett tecken på att jag inte var helt död. .. men jag har klarat av min första helg på nya jobbet och därmed även avslutat första veckan på jobbet.

Detta med att börja jobba dagtid 100% var jag lite tveksam till men det känns förvånansvärt bra faktiskt. Detta med att faktiskt komma hem på eftermiddagen och veta att man har en ledig kväll framför sig är riktigt gött, även fast det finns fördelar med nattjobbet oxå. Och ja, det bjuds på en skäggig och hårig grynig iPhone bild. Jag och kamphundarna har legat i sängen hela kvällen , förutom när vi varit ute och busat i skitvädret .. Man pratade om att våren är här i Skåne, men mig veterligen så snöar det inte på våren vilket det har gjort i dag. Snöflingor stora som dassalock.

I dag på jobbet medan jag jobbade så har jag funderat mycket över kosten och vikten att jag måste tänka ännu mer på vad jag äter nu när jag har ett sitta framför en dator hela dagarna jobb. Och funderat på min mage och ja ..  Jag får klappa mig på axeln och ge mig själv beröm för hela veckan har jag ätit frukost på jobbet och haft med mig matlåda med bra mat. Men de där mellanmålen och att byta alla kaffekoppar jag hinkat i mig denna vecka mot vatten vore något.  Och jag vill hitta proteinrik kost och enkelt och nyttigt och bra mellanmål men som även är antiinflammatorisk. Tips?  Uteslut: Fisk, starka kryddor, bönor och sånt där trams som jag inte äter. Ja inte Broccoli, paprika och sånt farligt. Det mesta utöver detta går ner haha!

Har pratat med the sex on legs på Skype. Han sköter sin kost så jävla bra medan en annan här hemma har syndat mer än lovligt mycket. Jaja, förhoppningsvis jobbar inte syrran förmiddag i morgon för jag tänkte dra med henne upp rätt tidigt och dra på gymmet och sen köra och handla hem lite nyttigheter. Någon som smakat det där med acaiball ? Heter det så?

Och vet ni … medan jag skriver detta så trycker jag i mig toblerone med frukt och nötter. Toblerone är ju svingott men fan inte med frukt i. Jävlar vad det smakar illa, varför inte blanda i någon god frukt? Nej fan, i morgon får det fan bli skärpning.

Vänligen.
Killen med noll karaktär gällande kost, träning och godis !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.