Livsstil

Gräsänkling, en förändring och skjut mig

Gräsänkling i 24 dagar.

I går drog sjömannen till sjöss och i går kväll fick jag beskedet som jag försökt ställa in mig på de senaste dagarna innan sjömannen drar till sjöss. Det blev så att han är ute till sjöss till den 4:e Januari-2019 och därmed är jag gräsänkling i 24 jävla dagar. Hur galet är inte detta och hur sjukt är det inte att jag inte ska få se och träffa, känna och ha en tappa tvålen dag först nästa år? Im gona die haha!

Jag har 2 dagars ledighet nu efter 3 morgonpass i rad och gissa vem som slocknade i soffan i går kväll tillsammans med en jätte ledsen kamphund? Jo jag .. Kamphunden är så ledsen varje gång sjömannen åker och jag förstår henne. Hon är verkligen sjömannens lilla bebis. Och som tack för detta så får jag för det, i dag var det diarré som hon skakade och det hamnade i pälsen på henne så efter morgonrundan fick jag bada henne vilket hon inte uppskattade super mycket, men vem fan vill ha hundskit överallt så jag hade inget val. Som tack för badet kräktes hon i soffan. Tack som fan och skjut mig, jag gillar det kanske inte lika mycket som vanligt nu Chanel, men det lägger sig och jag funderade ett tag om jag skulle bajsa i hennes transportbur som hämnd, men insåg att det är inte moget och jag får ta upp skiten själv så jag skippade det haha!

Det har varit en intensiv höst för mig som ni vet och nu är det spikat och klart. Januari blir en nystart för mig och en förändring som jag ser fram emot, något jag själv roddat med för ett bättre mående och ett bättre jag.

Tottens egna lucia tåg.

I dag är det Lucia och för er som har instagram och hänger med på min julkalender fick sig ett lucia tåg, kamphunden kollade på mig som att jag var sjuk i huvudet och sjömannen, jag fick offra ett gammalt lakan. Jag behövde ju en “klänning”.  Kamphunden är rastad, jag har fixat mig en latte och tagit en ingefära/gurkmeja shot. Jag vet inte om det är en förkylning eller om jag har en allergi, men näsan är lite snorig så jag ska mota olle i grinden och hoppas på att det bara är allergi eller något annat mög, för är det en förkylning så ser jag inte syrran, Mattias och Thea först nästa år heller haha!

I dag blir en lugn dag och under mina lediga dagar och kommande dagar ska jag:
– Handla hundmat.
– Röja lite här hemma.
– Skriva lite samarbeten som måste upp snart.
– Jag ska jobba hela helgen , kvällspass.
– Söndag kommer det hit 2 fantastiska människor med poddutrustning och jag ska tydligen medverka som gäst i en podd. Jag återkommer vilken podd det är efter inspelat avsnitt och även kommer jag länka till avsnittet när det släpps. Fantastiskt kul.

Så ja jag har lite att göra på mina lediga dagar, ett gympass ska jag försöka få in oxå och nu under denna tiden sjömannen är borta tänkte jag försöka mig på lite dietande. Det kommer bli en jävla massa basmatiris i denna kroppen haha. Wish me good luck.

P.s tack wordpress för att jag har det gamla vanliga utseendet igen. Nu känner jag mig hemma igen och det känns lättare att skriva inlägg igen. Aj löv jo!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.