Livsstil

Latte, tvätt och äventyr

dsc_2802

Gizmo väcker mig genom att han gnäller . Helvete hund, kan ni låta mig sova någon jävla gång? Men det var ju bara att kliva upp, köra i gång en maskin med tvätt och sedan utfodra de 2 kamphundarna och ta ut dom i höstrusket och nu har sjömannen vaknat till liv så jag har gjort oss varsin latte.

Sjömannen har just pratat med Wanda och Tommy. Deras barnbarn fick veta att vi var hos dom i lördags och dom informerade att dom ville oxå träffa oss. Så nu ska vi göra oss klara, duscha och snygga till oss och göra oss klar för dagen. Vi ska hitta på någon med Wanda, Tommy och barnbarn.  Det blir en bra dag!

I går hade jag bara Prada i huvudet. Saknade henne som fan och tänkte bara på hur tomt det är efter den primadonnan. Hon fattas mig så fruktansvärt mycket och jag går med en klump i halsen hela tiden och vill bara gråta. Älskade Prada ..<3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.