Livsstil

30 års fest, fixande med växterna och en jävla dag kvar

Jag och min älskade lillasyster på hennes 30 års fest.

I lördags var det äntligen tid för att infinna sig i Svedala och för att fira min älskade lillasyster på hennes 30 års dag. Det var en superhärlig kväll med asagoda smörgåstårtor, kramar, skratt och härliga lekar. Jag deltog bara på quizet och var den enda dom kammade hem 15 av 15 poäng. Jag fick lite prestationsångest eftersom alla gissade på att jag skulle ta hem det, men jag var osäker på några frågor men jag hade fan i mig rätt haha. Heja mig haha!

Det har varit tidiga jobbmornar och jag har 2 kvar innan det är tid för lite ledighet. Men ikväll efter jobbet körde jag i gång en maskin med tvätt och jag är en jävla idiot som körde i gång det på det långa programmet, så ikväll får jag nog aldrig gå och lägga mig känns det som. Men maskinen är klar och jag ska bara vänta på att torktumlaren ska bli klar så jag kan vika skiten, men under tiden har jag röjt här hemma. Varit iväg med återvinningen som jag egentligen och sen tog jag tag i växterna. Det behövdes verkligen.

Så nu är det bara hundarna som ska ut, tvätten ska vikas och jag ska duscha. Sen jävlar kan jag hoppa ner i loppelådan och försöka få lite skönhetssömn. Klockan ringer 04 och nu är det bara en jävla dag kvar, i natt att sova ensam för i morgon mina vänner är det avmönstringsdag och det är tappa tvålen onsdag – sjömannen kommer äntligen hem igen. Fy fan vad jag längtar och vet ni vem som är ledig fredag, lördag och söndag? Jag. Jag , jag , jag  .. jag för fan. Its a hallefuckinglullejah moment.

Nu publisera inlägget, kolla mailen och fulsjunga för grannarna. Föresten, i natt vid ett par tillfällen så bankade den senila grannen på min dörr och jag var så jävla arg. Ringde efter hemtjänsten och även polisen för att jag fick nog på att hemtjänsten inte fick tummen ur röven.  Det är en äldre herre som inte kan svenska, eller så kan han men han tittar på mig som jag är efterbliven när jag frågade honom något. Så i natt vid 03 så gapade jag på honom i trapphuset, bad honom sluta banka på min dörr och pekade på hans dörr och bad honom gå in. Han stod bara kvar och log sitt mentalt störda leende. Han gick in tillslut.. heja oss?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.